HAGS i Aneby är en global leverantör av utomhusprodukter såsom klätterställningar, lekplatsutrustning, träningsutrustning, parkmöbler och flytbryggor. Företaget är en del av amerikanska Play Power – ett av de ledande företagen inom rekreation med såväl produktion samt säljkanaler över hela världen. HAGS verksamhet bedrivs ansvarsfullt utifrån ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Företagets värdegrund och de riktlinjer som ligger till grund för hur verksamheten ska bedrivas är väl definierade och är vägledande för relationer internt, med affärspartners och andra intressenter. HAGS i Aneby har ca 230 anställda och omsätter ca 400 MSEK. Läs mer på www.hags.se.

Ansvar och arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga arbetsområde blir att bearbeta föreskrivande led, företrädesvis arkitekter och landskapsarkitekter runt om i Sverige. Dina kundbesök syftar till att HAGS ska bli förstahandsvalet som leverantör för produkter inom parkmöbler, lekplats- och träningsutrustning med mera för arkitekterna när de presenterar ritningar för sina kunder. Du presenterar Play Power/HAGS hela sortiment på ett inspirerande och säljande sätt med målet att skapa affärer och långsiktiga relationer. Du gör inte konkreta affärer själv utan förbereder för dina kollegor inom regionala säljorganisationen att sälja till denna målgrupp. Du rapporterar till försäljningschef för Norden.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren säljare. Vi ser helst att du har bearbetat målgruppen arkitekter tidigare samt att du är intresserad av färg och form och kan diskutera dessa områden med målgruppen på ett bra sätt. Har du erfarenhet av försäljning av liknande produkter är det meriterande. Du kommer att bearbeta kunder över hela landet varför din bostadsort inte spelar en avgörande roll. Däremot är det viktigt att du har erfarenhet tidigare av att utgå från ett hemkontor då det kräver disciplin för att både trivas och lyckas. Du hanterar Office-paketets programvaror bra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att använda affärssystem som t ex Jeeves eller liknande och förstår vikten av dokumentation i system. Du har goda kunskaper i engelska då det är HAGS koncernspråk. 

Som person är du självgående, målmedveten och har eget, stort driv. Du skapar förtroende, har social kompetens, är trygg i dig själv, disciplinerad och lojal samt arbetar på ett strukturerat sätt.

Är du nyfiken på att arbeta i ett framgångsrikt företag i tillväxt och förändring är du varmt välkommen att söka tjänsten.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Valfri
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2014/38
Kontakt
  • Pernilla Nylén, rekryteringskonsult, 073-971 68 28 (ej nåbar 20/12-9/1)
Publicerat 2015-02-10
Sista ansökningsdag 2015-03-04

Tillbaka till startsidan