Rätt Resurs i Jönköping AB

Lindström Group är ett globalt, växande textilserviceföretag som drivs av tydliga värderingar som delaktighet, glädje att lära och passion för tillväxt. Företaget månar om och investerar i sin personal då man är övertygad om att glada människor ger den bästa servicen. Företaget har totalt ca 3 000 entusiastiska medarbetare i 24 länder. Omsättningen för 2014 var ca 300 miljoner EUR. I Sverige finns ca 60 medarbetare i Jönköping, Malmö och Stockholm. 

I samarbete med Rätt Resurs rekryteras nu en redovisningsekonom till Jönköping med placering på Lindströms nya kontor på Hedenstorp.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter och ansvarsområden som redovisningsekonom blir

  • ansvar för den löpande redovisningen för de 2 juridiska, svenska bolagen (Lindström Services AB och Comforta AB)

  • arbete med månadsbokslut inklusive avstämningar av BR och RR för de båda bolagen

  • back-up funktion avseende löneadministration (ekonomiassistentens ansvar)

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad arbetslivserfarenhet av redovisningsarbete, kanske arbetar du t ex som redovisningskonsult på revisions-/redovisningsbyrå idag. Erfarenhet inom löneadministration och kunskap om kollektivavtal är meriterande men inte något krav.

Att du är van vid arbete i affärssystem och har goda kunskaper i Excel är nödvändigt. Har du specifikt erfarenhet av affärssystemet Microsoft Dynamics AX, lönesystemet Agda och/eller Microsoft365 (främst Sharepoint) är det positivt.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid din personlighet och vill att du beskrivs som en glad och lättsam, noggrann och strukturerad person. Det är viktigt att du vill arbeta i ett bolag som växer och utvecklas/förändras. Rollen kommer innebära både självständigt arbete och samarbete med andra varför det är viktigt att du trivs med båda delar.

Villkor

Vi kommer ta del av ansökningarna löpande och kalla intressanta kandidater till intervju snarast. Låter detta som ett arbete för dig ber vi dig därför söka tjänsten så snart som möjligt men absolut senast den 1/5. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2016/13
Kontakt
  • Pernilla Nylén, rekryteringskonsult, 073-971 68 28
Publicerat 2016-04-13
Sista ansökningsdag 2016-05-01

Tillbaka till startsidan